Műanyag távtartó

PDFNyomtatás
Műanyag távtartó az elektronikák asztal alá történő rögzítéséhez, illetve egyéb hasonló feladatokra.
Array
Fogyasztói ár20 Ft
Ár / kg
Leírás

Távtartó műanyag gyűrű

 

Minden elektroniikánkhoz ajánljuk, hogy rendeljen a felszerelés megkönnyítéséhez a terepasztalára. A nyomtatott áramkörök vezeték oldalát célszerű védeni, hogy a felszerlésére szolgáló laptól bizonyos távolságot tartunk. A készleten található távtartó gyűrű több méretben elérhető, jellemzően 7-10mm közötti hosszal és 3,6mm-es furattal találja meg a kínálatunkban. Amennyiben egyedi méretű távtartóra lenne szüksége, kérem írjon e-mailt.

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!