ABC kiegészítő panel fényjelzőhöz 5V-os relé kiegészítővel

PDFNyomtatásE-mail
ABC kiegészítő panel fényjelzőhöz, 5V-os relével kiegészítve. A panel illeszthető a vonatbefolyásolás nélküli rendszerekkel.
LENZ_ABC+REL
Array
Fogyasztói ár1200 Ft
Ár / kg
Leírás

 

ABC fékrendszer relé kiegészítővel 5V-os külső vezérléshez

A digitális vasútmodellezés egyik hasznos kiegészítője az automatikus fékező rendszer. Ennek köszönhetően, az arra alkalmas mozdony dekóderekkel a mozdonyok automatikusan megállnak a jelzők előtt, amennyiben azon vörös jelzés van. A másik nagyon fontos feladata, hogy ugyanezen szakaszon a jelzőt hátulról megközelítő mozdonynak figyelmen kívül kell hagynia a tilos jelzést, akár a nagyvasúton. Erre a feladatra kínáljuk az általunk tervezett és gyártott paneljeinket. A kiegészítő relének köszönhetően, bármikor hozzácsatlakoztathatjuk a digitális tartozék dekódereink megfelelő kimenetéhez, ezzel a megoldással azon jelzőiket is vonatbefolyásolóvá tudják tenni, amik gyárilag nincsennek erre felkészítve. Azoknál a jelzőknél, ahol a vonatbefolyásoló csatlakozó pár megtalálható, elegendő az alap változat. Ezt a panelbe bekötve a komplett rendszer azonnal használatra kész. 

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!