Világítás panelek LED-ekkel

 

Ebben a kategóriában találja azokat a termékeket, amikre szüksége lehet a modellek átépítéséhez, pl. a modern LED-es technikának köszönhetően.

A világítás panelek mindegyike fehér és vörös fényű világításra alkalmas. Egyes paneleken továbbá egy plusz lehetőségként külön kapcsolható reflektoros megoldásokat is terveztünk. Ebben az esetben kérem vegye figyelembe, hogy ehhez legalább 6 funkció kimenettel rendelkező mozdonydekóder kell. Vagy a beépítéskor az előre fehér-hátra vörös fényeket direktbe össze kell kötni, és a reflektort külön kapcsolható kimenetre tenni. Erre a legtöbb 8 kimenetű dekóder alkalmas.

 

A világítás panelek gyártása 2016. novemberben megszűnt érdeklődés hiányában.

Világítás panelek LED-ekkel

BR119 világítás panel BTTB

LED-es világítás korszerűsítő panel a BTTB/Zeuke ...

Fogyasztói ár: 1950 Ft
Ár / kg

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!