1 karos jelzőhöz dekóder (Viessmann jelzőhöz)

PDFNyomtatás
Ezt a dekóderünket speciálisan a Viessmann által gyártott karos jelzőkhöz ajánljuk.
Viessmann4900.jpg
Array
Fogyasztói ár6990 Ft
Ár / kg
dcc4chout
Leírás

Tartozék dekóder Viessmann jelzőhöz kifejlesztve

Ezt a dekóderünket speciálisan a Viessmann által gyártott karos jelzőkhöz ajánljuk. A 4 kimenetből 2 a mágneses relé mozgatását végzi. A kapcsolási idő 0,25s-0,52s-ig állítható a CV táblában. A harmadik felhasznált kimeneten pedig kapcsolni tudja a jelző világítását önállóan. Így az a nappali üzemben nem kell, hogy világítson. Ezen felül plusz egy tartalék kimenetet fel tud használni a jelző környezetében, akár egy bakterház világítását, akár kültéri lámpát kapcsolva. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

CV513   Elsődleges cím LSB 

CV519   Program verzió 

CV520   Gyártó azonosító (124)

CV521   Elsődleges cím MSB 

CV541   Konfigurációs bit7=tartozék dekóder 

CV547   1. mágnes meghúzási idő 

CV548   2. mágnes meghúzási idő

Figyelem! A jumper helytelen beállítása a kimenetre kapcsolt fogyasztókban kárt tehet! Ennek ellenőrzése mindenkinek a saját felelőssége!

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!