Tartozékdekóder 8 kimenettel

PDFNyomtatásE-mail
A 8 kimenetet kezelő tartozék dekóderünk számos lehetőséget biztosít a DCC rendszert használók számára.
Array
Fogyasztói ár8950 Ft
Ár / kg
Leírás

Tartozékdekóder 8 kimenettel

Ez a dekóder 8 független kimenettel rendelkezik. A dekóder 8 kimenete fel és lekapcsolható, ezzel világításokat és egyéb kiegészítőket kapcsolhatunk az asztalon. A CV513-ban és CV521-ben beállítható az elsődleges cím, ami a dekóder vezérléséhez szükséges. A dekóder 8 független kimenetén egyenként 2A áramot képes kapcsolni. Nagyobb terhelési igényű megoldásokhoz lett kifejlesztve, de használható nagyobb asztalokon LED-ek kapcsolására is, ezesetben akár 1000db LED-del is megbirkózik!.

   

CV Tábla:

CV513   Elsődleges cím LSB

CV519   Program verzió

CV520   Gyártó azonosító (124)

CV521   Elsődleges cím MSB

CV529   Hosszú cím felső Byte

CV530   Hosszú cím alsó Byte

CV541   Konfiguráció      bit0=irány; bit1=14/28 sebesség; bit5=hosszú cím

 

Figyelem! A kimenetek rövidzár védettek, azonban tartós üzemeltetés mellett a zárlat kárt okozhat a fogyasztókban és az eszközben!

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!