Analóg áramkörök

 

Egy kis magyarázat, hogy miért neveztem analóg áramkörnek!

Próbáltam besorolni az elektronikákat jól kategórizálható csoportokba, és ebbe a csoportba kerültek a mikroprocesszor nélküli áramkörök. Ezek az áramkörök sok esetben éppen a digitális megoldások kiegészítői.

Az analóg áramköreink között megtalálhatóak a digitális vasúti pályához kapcsolható foglaltságérzékelő modulok, amelyek a bemeneteiken képesek érzékelni a legkisebb fogyasztót is a sínen.

Ebbe a csoportba tartoznak a mozdonyokhoz kapható kiegészítő LED-es világítás egységek. Ezek használatával megoldható, hogy a régi mozdonyok új fényárban és menetirány szerinti világítással pompázzanak. A készleteket folyamatosan bővítjük, kezdetnek az egykori BTTB modellek átépítéséhez kínálok világításpaneleket. Szintén itt találhatja meg a régi analóg mozdonyok digitális átépítéséhez szükséges átépítőpaneleket.

Analóg áramkörök

ABC kiegészítő panel karosjelzőhöz

ABC kiegészítő panel karosjelzőhöz

Fogyasztói ár: 990 Ft
Ár / kg

ABC kiegészítő panel fényjelzőhöz 5V-os relé kiegészítővel

ABC kiegészítő panel fényjelzőhöz, 5V-os relével ...

Fogyasztói ár: 1800 Ft
Ár / kg

Optócsatoló kiegészítő elektronikákhoz

Optócsatoló kiegészítő elektronikákhoz

Fogyasztói ár: 1400 Ft
Ár / kg

Relé kiegészítő elektronika

Relé kiegészítő elektronika

Fogyasztói ár: 1500 Ft
Ár / kg

Kábel elosztó 2x12

Sorbaköthető vezeték elosztó 2x12 pólusú

Fogyasztói ár: 1300 Ft
Ár / kg

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!