2 karos jelzőhöz dekóder (Viessmann jelzőhöz)

PDFNyomtatásE-mail
Ezt a dekóderünket speciálisan a Viessmann által gyártott 2 karos jelzőkhöz ajánljuk.
Array
Fogyasztói ár7550 Ft
Ár / kg
viessmann4902
Leírás

Tartozék dekóder Viessmann jelzőhöz kifejlesztve

Ezt a dekóderünket speciálisan a Viessmann által gyártott 2 karos jelzőkhöz ajánljuk, ahol kettő független elektromágnes mozgatását kell megoldani. A 4 kimenetből 3 a mágneses relék mozgatását végzik. A kapcsolási idő 0,25s-0,52s-ig állítható a CV táblában. A további egy felhasználható kimeneten pedig kapcsolni tudja a jelző világítását. Így az a nappali üzemben nem kell, hogy világítson.

 

CV TÁBLA

CV513   Elsődleges cím LSB 

CV519   Program verzió 

CV520   Gyártó azonosító (124)

CV521   Elsődleges cím MSB 

CV541   Konfigurációs bit7=tartozék dekóder 

CV547   1. mágnes meghúzási idő 

CV548   2. mágnes meghúzási idő

CV549   3. mágnes meghúzási idő 

 

Figyelem! A jumper helytelen beállítása a kimenetre kapcsolt fogyasztókban kárt tehet! Ennek ellenőrzése mindenkinek a saját felelőssége! A Viessmann által gyártott 3 fogalmú jelzőkön található vezérlő egységben a diódák beépítési irányát meg kell fordítani, ellenkező esetben ezzel a vezérlővel nem működik együtt. Az átépítést külön díj ellenében mi is vállaljuk.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!