Mitsumi M15N motor

PDFNyomtatás
Mitsumi motor, 12VDC, 8750/ford dupla kihajtással, az ár egy darabra vonatkozik.
mitsumi.jpg
Array
Fogyasztói ár1500 Ft
Ár / kg
Leírás

DC motorok

A kínálatomban jelenleg két gyártó villanymotorját találhatja meg. A motorok 12V-os feszültséggel működnek. A vasútmodellezéshez jó megoldást jelentek az egyedi építésű mozdonyok elkészítéséhez, illetve a régi mozdonyok korszerűsítéséhez.

A Mitsumi motor paraméterei:

fordulatszáma: 8750/ford,

mérete 12x15x20mm,

két kihajtású 1,5mm-es tengellyel

 

http://www.mitsumi.co.jp/latest/Catalog/compo/motorav/m15n3series_e.html

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!