S88 detektor 2 szakaszos

PDFNyomtatásE-mail
A foglaltság érzékelését egy 2 csatornás szenzorral végezzük, ami alig terheli a vasúti pályánkat.
Array
Fogyasztói ár1990 Ft
Ár / kg
Leírás

 

S88 foglaltság érzékelő detektor

 

A panel funkciója, hogy az egyes vágányokon foglaltságot okozó járműveket érzékelje és az S88 jelzésgyűjtő egységekhez eljutassa. A foglaltságérzékelő minden digitális mozdonyt érzékelni képes, ellentétben nagyon sok más gyártó megoldásaitól. Gyakorlatilag, a jármű vagy a benne lévő dekóder megközelítőleg 250uA áramfelvételét érzékelni képes, ezzel minden kétséget kizáróan tudja jelezni a vágányszakasz foglaltságát. A termék teljesen saját fejlesztés és más gyártók hibából tanulva lett kifejlesztve. A mi rendszereink a nagyobb szabadságfok miatt flexibilisek és részegységenként telepíthetőek. Ennek a kettes egységnek a telepítése miatt a foglaltságjelzőn minimális lesz a kihasználatlan bemenet, illetve az árambetáplálási ponthoz közel letelepítve minimális vezetékméretek esetén is jól működik, ezzel is spórolhat a rendszerének felépítésekor.

Kérem nézze meg egyéb S88 jelzésgyűjtő egységeinket is.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!