Tartozékdekóder 4 kimenettel

PDFNyomtatás
A dekóder 4 kimenete fel és lekapcsolható, ezzel világításokat kapcsolhatunk az asztalon.
Array
Fogyasztói ár6990 Ft
Ár / kg
Leírás

Tartozékdekóder 4 kapcsolható kimenettel

Ez a dekóder 4 független kimenettel rendelkezik. A dekóder 4 kimenete fel és lekapcsolható, ezzel világításokat kapcsolhatunk az asztalon. A CV513-ban és CV521-ben beállítható az elsődleges cím, ami a dekóder vezérléséhez szükséges. A másik megoldás esetén, amikor a kimenetek független 4 fel és lekapcsolható kimenetként szolgálnak bármilyen kapcsolási feladat elvégzéséhez.

A kimenetek 1A-ig terhelhetőek, 5V vagy 15V-os kimenőfeszültséggel, amelyet egy jumperrel lehet kiválasztani. 

CV tábla:

CV513   Elsődleges cím LSB 

CV519   Program verzió 

CV520   Gyártó azonosító 

CV521   Elsődleges cím MSB

Figyelem! A jumper helytelen beállítása a kimenetre kapcsolt fogyasztókban kárt tehet! Ennek ellenőrzése mindenkinek a saját felelőssége!

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!