Fényeffekt processzor - TV

PDFNyomtatásE-mail
Egy családi háznak vagy társasház lakóinak TV nézését tudja hatékonyan szimulálni. Működése mindaddig tart, amíg a kapcsoló bemenete felkapcsolt állapotban van.

A kimeneti terhelhetősége 4x100mA, ami mai modern LED-ekkel több mint elégséges megoldást tud nyújtani.

A kimenetek nem rövidzár védettek, ezért a használatukkor körültekintést igényelnek!
analog-neon-kicsi.jpg
Array
Fogyasztói ár4990 Ft
Ár / kg
Leírás

Az effektek 4 független kimenetükön képesek egyidőben akár 80db LED-et is meghajtani, ami egy komplett asztal világításhoz is elegendő lenne. A választható effekteknek köszönhetően az analóg asztalok tulajdonosainak sem kell lemondania a változatos és látványos fénymegoldásokról. Az egyes effekt processzorok egy választott effekttel működnek, amit a megrendeléskor kell megadni.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!