Mágnesrelé dekóder 4 kimenettel

PDFNyomtatás
A dekóder 4 kimenete fel és lekapcsolható, ezzel világításokat kapcsolhatunk az asztalon.
Array
Fogyasztói ár6990 Ft
Ár / kg
Leírás

Mágnesrelé dekóder 4 kimenetű

Ez a dekóder 2x2 pár váltott kapcsolású kimenettel rendelkezik. A dekóderrel 2 elektromágneses eszközt tudunk kapcsolni az asztalon, a kapcsoló feszültséget előre be kell állítani. A CV513-ban és CV521-ben beállítható az elsődleges cím, ami a dekóder vezérléséhez szükséges. 

A kimenetek 1A-ig terhelhetőek, 5V vagy 15V-os kimenőfeszültséggel, amelyet egy jumperrel lehet kiválasztani. A kapcsolási idő 0,25s-0,52s-ig állítható a CV táblában. 

CV tábla:

CV513   Elsődleges cím LSB 

CV519   Program verzió 

CV520   Gyártó azonosító 

CV521   Elsődleges cím MSB

CV547   1. mágnes meghúzási idő 

CV548   2. mágnes meghúzási idő

CV549   3. mágnes meghúzási idő 

CV550   4. mágnes meghúzási idő

Figyelem! A jumper helytelen beállítása a kimenetre kapcsolt fogyasztókban kárt tehet! Ennek ellenőrzése mindenkinek a saját felelőssége!

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!