Analóg PWM vezérlő

PDFNyomtatásE-mail
Analóg PWM vezérlő maximum 1.6A-es terhelhetőséggel
Array
Fogyasztói ár17990 Ft
Ár / kg
Leírás

 

Analóg PWM vezérlő

 

Analóg erősítő LCD kijelzővel ahol látható minden üzemi információ. Magyar menüvel, automatikus fékkel, zárlatra automatikusan lekapcsolja a kimenetet. Zárlati áram, automatikus fékezés ideje és a PWM frekvencia külön beállítható 4 különböző állapotnak megfelelően. A beálíltásokat a vezérlő a memóriájába elmenti és a következő bekapcsoláskor már a megjegyzett állapot szerint működik. Az első bekapcsoláskor minden esetben be kell konfigurálni a vezérlőt.

FIGYELMEZTETÉS! Az erősítőkhöz külön tápegység szükséges, ami nem a csomag része, azt külön kell megrendelni. Csak az általunk forgalmazott tápegységgel vállaljuk a garanciát a termékünkhöz.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!