Rézcső profilok

 

Különböző átmérőjű és falvastagságú rézcső profilok, egyedi darabok vagy akár egymásba csúsztatható szettekben is. Mozdonyokat építene, valami kiegészítőt nem kap meg a modellgyártók kinálatában, csak modellezne egy vegyiüzemet? Itt a megoldás, amikor mindenhez talál rézcsövet.

Rézcső profilok forgalmazása 2017. márciustól egyedi érdeklődés esetén, megrendelés visszaigazolása után történik. Készleten csak az 1.0x400mm és 1.5x400mm méretű vastagfalú csöveket tartunk.

Rézcső profilok, szettek

1mmx400mm sárgaréz csőprofil

1mmx400mm sárgaréz csőprofil

Fogyasztói ár: 300 Ft
Ár / kg

1.5mmx400mm sárgaréz csőprofil

1.5mmx400mm sárgaréz csőprofil

Fogyasztói ár: 400 Ft
Ár / kg

sárgaréz csőprofil szett-2

Sárgaréz csőprofil szett

Fogyasztói ár: 2490 Ft
Ár / kg

sárgaréz csőprofil szett-3

Sárgaréz csőprofil szett

Fogyasztói ár: 1990 Ft
Ár / kg

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!