Fénysorompó vezérlő

PDFNyomtatás
A fénysorompó vezérlő elektronika lényege, hogy a bemeneteire érkező szabad vagy tilos érzékelő hatására a megfelelő fényjelzést adja vissza.
analog-villogo-1-kicsi.jpg
Array
Fogyasztói ár3990 Ft
Ár / kg
Leírás

Fénysorompó vezérlés

A fénysorompó vezérlő elektronika lényege, hogy a bemeneteire érkező szabad vagy tilos jelzést adó érzékelők hatására a megfelelő fényjelzést adja vissza. A Magyarországon szokásos 2 vörös fény felváltva villogása jelzi, hogy tilos az áthaladás, míg a fehér fény jelzéssel az átjárón való szabad áthaladást engedélyezi. Az elektronika az általunk tervezett szervóvezérlővel együttműködve a vasúti sorompó csapórúdját lezárja tilos jelzés esetén, míg szabad jelzésnél felnyitja azt.

A bemeneteken a kapcsolást akármelyik eljárással megoldhatjuk, így a mágneses Reed csövekkel és Hall szenzorokkal, optoelektronikával, vagy éppen kapcsolóról manuálisan is vezérelhető.

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!