Termék ajánló

Bevezető

 

    Az oldalon olyan modellvasúti elektronikákat talál, amivel a terepasztal vezérlését tudja megoldani Z - H0 méretarányig. Az egyedi igényeknek megfelelően terveztem és programoztam a DCC dekódereket, vezérlőket! Ha szüksége lenne, olyan DCC vasútikocsi világításra, ahol több lépésben, akár fülkénként is fel lehetne kapcsolni a világítást vagy olyan szervodekóderre, amit egy N - TT - H0 vagonba is elhelyezhet... megtalálja az oldalon, sőt még több minden mást is...

Idei év fejlesztéseinek eredménye a digitális booster és az analóg PWM vasúti vezérlő. Mindkét termék programozható, ami az egykori FZ1 tulajdonosoknak biztosan újdonságot jelent, de a gombnyomásra működő automatikus fékezés már elég sok modellezőt meggyőzött a csere mellett! 

További újdonság a vasúti átjárót kezelő digitális+analóg vezérlő. Minden feladatot ellát, amire szüksége lehet a vasutasnak. És mindezt úgy, hogy bármilyen foglaltság érzékelő, jelző rendszerrel együttműködve tudja kiszolgálni a vasúti pálya biztosítását.

Mára elérhetővé vált több vasútikocsi világításpanel, amelyik a különböző típusú vasútikocsik világítását modellezi élethűen. Egyedüliként csak és kizárólag az én termékeim képesek a kapcsolási variációk ilyen számát felvonultatni. A világítások esetén a hideg és meleg fehér fények kérésre kerülnek a panelre, hogy az elképzeléseknek még jobban megfeleljen a modellvasút.

A legújabb analóg szervóvezérlőt kézzel lehet irányítani, ami egy vízdaru esetében a játék teljes élményét adja a modellezőnek.

Ha valami megtetszett, vagy éppen ötlete van, de nem találja, keressen meg e-mailben és írja meg! Kérem a regisztráció során lehetőség szerint ne hotmail.com címeket használjanak, mert a szervereket nem támogatja a hotmail és a levelek nem fognak megérkezni az önök postafiókjába. Köszönöm.

Kérem látogasson el a Facebook oldalamra és nyomjon egy like-ot, a legfrissebb információkról ott tud a leggyorsabban értesülni.

https://www.facebook.com/Dcc-Gaspar-Electr0n1c-1408408142805909/about/

 A továbbiakban kérem levelet küldjön az info ( kukac ) dcc-gaspar-electronic.com címre, hogy milyen terméket szeretne vásárolni.

 

"Fejlesszünk együtt!"

 

Gáspár Zsolt

 

 

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!