Vasúti személykocsi világítás BTTB

PDFNyomtatásE-mail
A 5+2 kimenetű kocsivilágítás azoknak készült, akik ki akarják használni a digitális vezérlésben rejlő számtalan lehetőséget, előnyöket. Az egykori BTTB gyártmányokhoz készült speciálisan!
Array
Fogyasztói ár4000 Ft
Ár / kg
vasútikocsi világítások5
Leírás

Vasúti személykocsi világítás 5+2 kimenetű

Az 5+2 kimenetű kocsivilágítás a BTTB vagonok modernizálásához készült. Akik ki akarják használni a digitális vezérlésben rejlő számtalan lehetőséget ezzel a dekóderrel megtehetik. A paraméterezhető és vezérelhető nagyobb tudású egység 30 db CV értékének a beállításával a legapróbb részletekig személyreszabható a kocsi világítása. Ilyen terméket a piacon máshol nem talál. A lámpacsoportoknak köszönhetően a fényerő és a gyújtás sebessége is külön-külön állítható. 

A működése során a neon és higanygőz lámpa fényeffekteknek megfelelően lehet kapcsolni az utastér fényeit, míg a végzárfények felkapcsolásakor választható a kemény és lágy felkapcsolás.

 

 

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!