Relé kiegészítő elektronika

PDFNyomtatásE-mail
Relé kiegészítő elektronika
Nincs kép beállítva
Array
Fogyasztói ár1500 Ft
Ár / kg
Leírás

Relé kiegészítő elektronika

 

Időnként előfordul, hogy két elektronikai rendszer feszültség vagy áramfelvétel szintjén nem kompatibilis egymással. Erre a célra nagyszerűen megteszi egy relés kapcsolás a problémát áthidalni. Erre született ez a megoldás, ami tulajdonképpen lehetővé teszi, hogy akár meglévő asztalunkon olyan változtatásokat végezzzünk, bővítsünk a modern elektronikák segítségével, hogy ne kelljen lecserélni semmi meglévőt csak beiktatni ezt a kiegészítőt.

 

FIGYELMEZTETÉS! Mivel ez egy kiegészítő a forgalmazott elektronikáink mellé, ezért önmagában nem rendelhető csak kiegészítésképpen. Rendelésnél erre kérem figyeljenek oda!

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!