S88 jelzésgyűjtő v1.0

PDFNyomtatásE-mail
Ez a jeladó a szabványos S88 buszon keresztül küldi a központba a jeleket.
s88-modul-kicsi.jpg
Array
Fogyasztói ár8950 Ft
Ár / kg
Leírás

 

S88 jelzésgyűjtő panel

 

A panel funkciója, hogy az egyes detektoroktól érkező jelzéseket összegyűjtse és a szabványos S88 rendszerbuszon keresztül az arra alkalmas mozdonyvezérlő köpontokba és számítógép csatolókba eljutassa. A jelek további feldolgozását ezután elvégző egységek megjelenítik a kijelzőn az adott vágányszakasz foglaltságát. Az adott panel csak a jelzésgyűjtésért és feladásért felel, emellé mindenképen szüksége van valamilyen detektorra. A mi rendszereink a nagyobb szabadségfok miatt flexibilisek és részegységenként telepíthetőek.

Kérem nézze meg egyéb S88 jelzésgyűjtő egységeinket is.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!