Szervó dekóder 4 kimenetű

PDFNyomtatás
A 4 kimenetű szervódekóder azoknak készült, akik a terepasztalukon a változatos váltóállítás, kocsi szétkapcsolást, vízdaru, szénrakodó és számtalan más feladat megoldására keresnek eszközt.
Array
Fogyasztói ár6990 Ft
Ár / kg
Leírás

Szervó dekóder 4 kimenetű

A 4 kimenetű szervódekóder azoknak készült, akik a terepasztalukon a változatos váltóállítás, kocsi szétkapcsolást, vízdaru, szénrakodó és számtalan más feladat megoldására keresnek eszközt.

A dekóder 4 darab szervó vezérlésére alkalmas, amiket szintén elérhet itt nálunk. A CV táblának köszönhetően az egyes szervók kezdeti-, végpontjai és a mozgás sebessége is állítható külön-külön. Ennek a nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően a váltók beépítésénél megengedhető a minimális tévedés, mert azt később a dekóder programozásával megoldhatjuk és kiigazíthatjuk.

A szervódekóderen található gomb segítségével lehetséges a ROCO rendszerű vezérlőkkel a CV1-es címet átállítani.

CV Tábla:

CV513 Elsődleges cím (LSB) 

CV515 1 szervo sebesség (in 10us) 

CV516 2 szervo sebesség 

CV517 3 szervo sebesség 

CV518 4 szervo sebesség 

CV519 Program verzió 

CV520 Gyártó azonosító (124)

CV521 Elsődleges cím (MSB) 

CV541 Konfigurációs byte 

CV547 1 szervo A pozíció 

CV548 2 szervo A pozíció 

CV549 3 szervo A pozíció 

CV550 4 szervo A pozíció 

CV551 1 szervo B pozíció 

CV552 2 szervo B pozíció 

CV553 3 szervo B pozíció 

CV554 4 szervo B pozíció

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!