Vasúti átjáró vezérlő

PDFNyomtatásE-mail
A vezérlő elektronika lényege, hogy a bemeneteire érkező szabad vagy tilos jelzést adó érzékelők hatására a megfelelő fényjelzést adja vissza.
Array
Fogyasztói ár7990 Ft
Ár / kg
Leírás

 

Vasúti átjáró vezérlés

 

A vezérlő elektronika lényege, hogy a bemeneteire érkező szabad vagy tilos jelzést adó érzékelők hatására a megfelelő fényjelzést adja vissza és minden vezérlő jelzést kiadjon a megfelelő kimenetein, hogy akár Car Systemhez is csatlakoztatva a tilos jelzés előtt megálljanak a járművel. A Magyarországon szokásos 2 vörös fény felváltva villogása jelzi, hogy tilos az áthaladás, míg a fehér fény jelzéssel az átjárón való szabad áthaladást engedélyezi. Az elektronika kiegészítve egy szervóvezérlővel együttműködve DCC rendszerben a vasúti sorompó csapórúdját lezárja tilos jelzés esetén, míg szabad jelzésnél felnyitja azt. 

A bemeneteken a kapcsolást akármelyik eljárással megoldhatjuk, így a mágneses Reed csövekkel és Hall szenzorokkal, optoelektronikával, vagy éppen kapcsolóról manuálisan is vezérelhető. Az optikai érzékelőkhöz zavarvédett megoldás készült, amely a környezeti fényekre érzéketlen, így bárhol felszerelhető.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!