Vezérlő, erősítő

 

Modellvasúti vezérlő analóg rendszerekhez és DCC jelerősítő digitális rendszerekhez.

Az analóg vezérlő PWM jellel dolgozik, aminek nagy előnye a többi régi típusú vezérlőkhöz képest, hogy mindvégig a beállított maximális feszültséggel működik csak különböző kitöltési tényezővel. Végeredményben ez lesz az ami miatt jobb teljesítményt nyújt a régi technológiákkal szemben. A motorok nyomatéka ennek köszönhetően nagyobb lesz, a vontatási tejesítmény megnövekszik, a mozdonyok járása kis sebességen is nyugoodt, egyenletes. Az átépített mozdonyok LED-es világítása a már kezdetektől fogva világít, gyakorlatilag a digitális rendszerekben látható irányfény itt is megjelenik.  Az vezérlők sokféle állítási lehetőséget biztosítanak, amit az LCD kijelzőn láthat és kontrollálhatja a berendezését.

A DCC erősítő LCD kijelzőjén láthatja a működés közbeni állapotok visszajelzését. Nem egy led villogásából kell megállapítania, ha zárlat van a kimeneten, vagy éppen nincs DCC jel a bemeneten. Az erősítő kimeneti erősítése 3A-ig képes a pályát energiával ellátni. Az erősítőkhöz külön tápegység szükséges, ami nem tartozék, azt külön kell rendelni. Csak az általunk forgalmazott tápegységgel tudunk garanciát vállalni az erősítőinkhez.

Vezérlő, erősítő

Digitális booster

Digitális DCC erősítő 3A-es terhelhetőséggel

Fogyasztói ár: 17990 Ft
Ár / kg

Analóg PWM vezérlő

Analóg PWM vezérlő maximum 1.6A-es terhelhetőséggel

Fogyasztói ár: 17990 Ft
Ár / kg

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!