2 kimenetű fényeffekt program

PDFNyomtatás
Ez az effekt processzor 2 független kimenete az egyszerűbb fényeffekteken kívül komplex programok lefuttatását is meg tudja oldani!
analog-multieffekt-kicsi.jpg
Array
Fogyasztói ár4990 Ft
Ár / kg
Leírás

2 kimenetű fényeffekt program

Ez az effekt processzor 2 független kimenetén ajánl az egyszerűbb fényeffekteken kívül komplex programok lefuttatását is! A programok képesek szimulálni egy világítótorony fényjelzésétől kezdve egy egyszerű műhely fényeffektjeit is. Jelen példánál maradva a munkás bemegy a műhelybe felkapcsolja a neon lámpát, és nekifog a hegesztésnek. A munka végeztével abbahagyja a hegesztést, és lekapcsolja a világítást és elhagyja a műhelyt. Ennek a szimulálására képes ez a programvezérlő. A rajta található potméterrel szabályozható a program effektjeinek tempója, ezzel tulajdonképpen testreszabhatja a felhasználó a vezérlőt.

A választható effekteknek köszönhetően az analóg asztalok tulajdonosainak sem kell lemondania a változatos és látványos fénymegoldásokról. Az effekt program választható effektekkel működik, amit a felhasználó tud kiválasztani a programlistából.

A választható program elemeket lentebb találja.

- neongyújtás effekt

A neon effektünk a klasszikus neonlámpák gyújtását imitálja. Lekapcsolása esetén a fények kihunynak, újraindítás esetén a gyújtási ciklus indul elölről.

- higanygőz lámpa effekt

A higanygőz lámpa effektünk a klasszikus utcai lámpák gyújtását imitálja. A kezdeti felvillanás után kis fényerőről indul a bemelegedési idő, aminek a végén a lámpa teljes fényerővel világít. Lekapcsolása esetén a fények kihunynak, újraindítás esetén a gyújtási ciklus indul elölről.

- TV effekt

Egy családi háznak vagy társasház lakóinak TV nézését tudja hatékonyan szimulálni. Működése mindaddig tart, amíg a kapcsoló bemenete felkapcsolt állapotban van.

- hegesztés effekt

Műhelyek, fűtőházak, vadútpálya karbantartónak a tevékenységét tudja szimulálni.

- lassú felgyulladás és kikapcsolás effekt

Ennek az effektnek a felhasználásával lehetséges megoldani a világítótornyok fényjelzését. A néző szemében a fény folyamatosan erősödik, majd a maximumot elérve újra halványulni kezd!

 

Jelenleg az alábbi programokat találja a vezérlőben:

világítótorony fényeffektet szimulálja

higanygőz lámpa felkapcsolás, majd folymatos világítás

higanygőz lámpafelkapcsolás, folyamatos világítás, elhalványulva kapcsol ki

higanygőz lámpa felkapcsolás, hegesztés effekt indul, eközben világítás folyamatos

neon felkapcsolás effekt, majd folymatosan világít

neon felkapcsolás, folyamatos világítás, eközben hegesztés effekt megy

neon felkapcsolás, világítás közben egy hibás neonlámpa villogását imitálva

TV a házban effekt, az esti televíziózás fényeit szimulálja.

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!