S88 foglaltságjelzés

 

A modellvasúti foglaltság érzékelés és a vezérlőközpontok irányába történő adat továbbítás egyik lehetséges megoldása. A rendszerem kettő részből áll. A sínnel kapcsolatban álló érzékelők, és az érzékelőkről érkező szabványos jelszinteket gyűjtő és továbbító jelfeldolgozó panelek. Folyamatosan fejlesztem a a termékeim, hogy a piacon elérhető megoldásoknál jobb és megbízhatóbb megoldást tudjak szállítani.

S88 rendszer

S88 detektor 4 szakaszos

A foglaltság érzékelését egy 4 csatornás szenzorral ...

Fogyasztói ár: 2990 Ft
Ár / kg

S88 jelzésgyűjtő v2.0

Ez a jeladó a szabványos S88 buszon keresztül küldi a ...

Fogyasztói ár: 8950 Ft
Ár / kg

S88 jelzésgyűjtő v1.0

Ez a jeladó a szabványos S88 buszon keresztül küldi a ...

Fogyasztói ár: 8950 Ft
Ár / kg

S88 detektor 2 szakaszos

A foglaltság érzékelését egy 2 csatornás szenzorral ...

Fogyasztói ár: 1990 Ft
Ár / kg

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!