Szervóvezérlő 1 kimenet+relé

PDFNyomtatásE-mail
Az 1 kimenetű szervóvezérlés azoknak készült, akik a terepasztalukon váltóállítás, kocsi szétkapcsolást, vízdaru, szénrakodó és számtalan más feladat megoldására keresnek analóg vezérlő eszközt.
Array
Fogyasztói ár5990 Ft
Ár / kg
Leírás

 

Szervó vezérlő 1 kimenetű, polarizáló relével

 

Az 1 kimenetű szervóvezérlés azoknak készült, akik a terepasztalukon váltóállítás, kocsi szétkapcsolást, vízdaru, szénrakodó és számtalan más feladat megoldására keresnek analóg vezérlő eszközt. Ez a megoldásunk 1 rotary enkóderrel állítható be, ahol a két végállás és az átállás sebessége is finoman behangolható. A relé kiegészítővel váltók szívdarabja polarizálható, vagy egyéb jelzésre felhasználható.

Ennek a nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően a váltók beépítésénél megengedhető a minimális tévedés, mert azt később a vezérlővel megoldhatjuk és kiigazíthatjuk. A szervovezérléshez közvetlenül kapcsolható a fénysorompó villogtató elektronikánk, amellyel a vasúti átjárók élethű üzemvitele modellezhető.

Itt választhatja ki a nyelvet

Choose your language

Bejelentkezés

PénznemBevásárló kosár

 x 

A kosár üres

Termék kereső

Legfrissebb hírek

- Elkészültek a PWM vezérlésű analóg mozdonyirányító trafók és a DCC erősítők. Hamarosan az árlistában is benne lesznek...

-Kifogyóban vannak a Mashima motorok, rendeljen belőle, amíg a készlet tart!

- Most már rendelhet a szervómotorokhoz különböző hosszúságú hosszabbító kábeleket. Illetve egy vezérlőről tud Y-kábel segítségével kettő darab szervot is vezérelni!

Hivatkozások

A következő oldalakon találhat információkat a digitális vasútmodellezéssel és eszközökkel kapcsolatban. Az NMRA és a MOROP oldalain a terepasztalépítéshez kidolgozott szabványokat olvasgathat.

 

http://home.arcor.de/dirk.jaeschke/index.html

http://www.morop.eu/

http://www.nmra.org/

http://www.digital-bahn.de/eigenbau.htm

http://www.merg.org.uk/index.php

http://www.opendcc.de/index_e.html

Jogi nyilatkozat

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a DCC-GASPAR-ELECTRONIC vagy annak kapcsolt vállalkozásai tulajdonát képezik. Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ehhez előzetesen írásos engedélyt kért és kapott, és ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot:

Copyright © DCC-GASPAR-ELECTRONIC.COM

Minden jog fenntartva!